TUT-hola in de pers


Kleurrijk en een beetje gek, deze drie TUT-hola poppen. Ze staan leuk op elke kinderkamer én met de verkoop ervan worden maar liefst elf goede doelen gesteund!
lees het hele artikel in de Ariadne van het najaar 2011 >>

Kennen jullie de TUT-Hola al? Ze kwam al een keer voorbij in de nieuwsbrief, maar omdat het zo’n leuk last-minute kerstcadeau is schenk ik er toch nog een keer aandacht aan.
lees het hele artikel op www.hipenhot.nl >>

Niet de zoveelste pop, nou ja, eigenlijk wel natuurlijk. Maar wel een leuke. Deze TUT-hola's hebben nog grappige namen ook.
lees het hele berichtje over TUT-hola in Het Parool >>

TUT-Hola is een knuffelpop voor meisjes die werd ontwikkeld door het eco-vriendelijke kinderkledingmerk Sprout Kingdom en de goededoelenwebshop MumsMarket. De poppen zijn volledig gemaakt van restantjes stof van collecties van Sprout Kingdom.
lees het hele artikel op www.bonoboz.be >>

"Na vier collecties te hebben laten produceren, ken ik inmiddels het probleem van de stofresten. De restjes stof die overblijven na het snijden van de patronen uit de stofrollen. Ik heb er al eens bandana’s en sjaaltjes van laten maken, omdat het gewoon zonde is om weg te gooien."
lees het hele artikel op www.flavourites.nl/blog >>

Petra Meulman van Sprout Kingdom en Liza Hollingsworth van MumsMarket bedachten TUT-hola al gauw na hun eerste ontmoeting. De twee bedrijven zochten elkaar op omdat ze veel gemeen hebben in hun manier van ondernemen.
lees het hele artikel op www.peuteren.nl >>

TUT-hola is een zachte meisjespop met een goed verhaal. Zij is bedacht door twee bedrijven die de wereld een beetje mooier willen maken: Sprout Kingdom en MumsMarket.
lees het hele artikel op www.hotbymama.nl >>

Met de TUT-HOLA geef je echt iets unieks!
Dit jaar is het super makkelijk een leuk Sinterklaascadeau of kerstcadeau te vinden voor kinderen want nu is er TUT-hola.
lees het hele artikel op www.puurwinkelen.nl >>

Er zijn drie verschillende hola's:
Een sporthola (met tennisracket), een studiehola (met leesbril) en een sippehola (met mitella). De thema's van de TUT-hola's zijn gekoppeld aan het type goede doel.
lees het hele artikel op www.bengels.nl >>

Stop met zoeken naar het ideale sinterklaascadeau voor je nichtje, buurmeisje of dochter. Goede doelenwebshop MumsMarket heeft samen met kinderkledingmerk Sprout Kingdom de TUT-hola ontwikkeld.
lees het hele artikel op www.lindamagazine.nl >>

Alleen al de naam van deze pop, maakt me blij. De TUT-hola! Ze is nieuw, ze is vrolijk, ze is zacht. En ze is bedacht door Petra Meulman van babykledingmerk Sprout Kingdom en Liza Hollingsworth van goede doelen webwinkel MumsMarket; twee bedrijven die de wereld een beetje mooier willen maken.
lees het hele artikel op www.dutchcowgirls.nl >>